het is gebeurd

Mijn roman VOOR HET ZEGGEN is dinsdag 27 maart 2018 feestelijk onthaald in de raadzaal van het gemeentehuis van Bonheiden. Er waren warme woorden van burgemeester Guido VaganĂ©e die van samenwerken houdt en fier is als mensen in zijn gemeente een boek schrijven. Aansluitend vertelde mijn directeur Mieck Vos dat we allebei politiek wat minder hoogdravend en gewichtig willen maken want dat we geloven dat dan ook mensen die nu niet  vertegenwoordigd zijn in de gemeenteraad en het college dan zin zullen krijgen in de lokale politiek. Daarna legde journalist Erik Raspoet me het vuur aan de schenen. Hij had mijn boek heel goed gelezen en stelde vragen over het biografische gehalte, maar ook over de ingewikkeldheid van een lokaal mandaat waarbij je de betrokkenen allemaal kent en over nog zoveel meer. De toehoorders vonden het interessant en voor mij voelde het als een warm bad. Nadat ik het stukje over Sara’s eerste gemeenteraad had voorgelezen, was het tijd voor een drankje en signeren. Echt feest!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *