boeken vermist

Volgens uitgever Inan Akbas ziet Voor het zeggen er heel mooi uit, maar de wagen met mijn eigen bestelde boeken is vrijdag niet tot het centrum van Rijmenam geraakt. Komt het door de rioleringswerken? Ligt het aan de ingestorte kerkhofmuur die de doorgang tot onze straat tijdelijk heeft versperd?

Maar de boeken zijn dus gedrukt! En deze week heb ik met de burgemeester van Bonheiden Guido Vaganée kunnen afspreken dat we de raadzaal van het gemeentehuis kunnen gebruiken voor de presentatie van Voor het zeggen.

En ook een datum hebben we vastgelegd: dinsdag 27 maart om half 8 ’s avonds. Hoog tijd dus om mijn uitnodigingen rond te sturen en over die presentatie na te denken.

Eén antwoord op “boeken vermist”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *